Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe obravnavajo delovanje spletne strani https://www.pasjiplac.si/, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
S spletno stranjo upravlja Pasji plac, Zlatka Prelog s.p.
Z uporabo spletne strani in rezervacijo termina ali brezplačnega posveta se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani.
Pasji plac si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak.
Fotografije na spletni strani so lahko simbolične ali lastno avtorsko delo – avtor Zlatka Prelog. Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in lastnih avtorskih fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem Pasji plac, Zlatka Prelog s.p.
Vse avtorske pravice so pridržane. 

Rezervacija termina za Emmett terapijo psa
Termin Emmett tehnike za vašega psa si rezervirate z ustnim ali pisnim dogovorom in se zavežete k plačilu. Terapija se izvaja na domu naročnika v notranjih ali zunanjih prostorih ali drugem v naprej dogovorjenem prostoru oz. lokaciji. Od srečanja se lahko brezplačno odjavite najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom. V nasprotnem primeru se šteje, kot da ste se srečanja udeležili in ste dolžni poravnati celotno vrednost srečanja. 

Plačilo storitev
Plačilo se izvede vnaprej po predračunu z bančnim nakazilom in sicer najkasneje 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom. Če se srečanja ne morete udeležiti zaradi vaše bolezni ali bolezni vašega psa, se dogovorimo za nadomestni termin, v kolikor je to mogoče. Plačilo storitve se vrne v primeru, če terapija ni bila izvedena zaradi razloga na moji strani in vam ponudba nadomestnega termina ne ustreza. V vseh ostalih primerih denarja ne vračam.

Obveščanje o posebnostih
Pred začetkom masaže me je skrbnik dolžen obvestiti o vedenjskih ali fizičnih težavah, posebnostih oziroma potrebah svojega psa ter o vseh okoliščinah, zaradi katerih bi obisk lahko bil moten ali kontradiktoren. Skrbnik psa je dolžen upoštevati podane nasvete za oskrbo psa doma v največji možni meri. V primeru neupoštevanja ukrepov si pridržujem pravico do prekinitve sodelovanja. 

Veljavnost Splošnih pogojev poslovanja
Splošni poslovanja veljajo od 8.6.2022 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku nakupa na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.  

Kontaktni podatki upravljalca spletne strani
Pasji plac, Zlatka Prelog s.p.
041 738 767
info@pasjiplac.si


Emmett terapija za pse in vsebine na spletni strani https://www.pasjiplac.si/ niso nadomestilo za veterinarsko diagnozo in zdravljenje.  
Išči