Išči

Pogoji zasebnosti

 

Piškotki
Spletno mesto uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje spletne strani, poleg tega uporablja tudi piškotke potrebne za delovanje vtičnika za dostopnost, ter vtičnika za prikazovanje video posnetkov. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Posredovanje osebnih podatkov
S poslanim povpraševanjem ali prijavo na terapijo omogočite Pasji plac, Zlatka Prelog s.p., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovani osebni podatki se bodo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 
Upravljavec osebnih podatkov je:
Pasji plac, Zlatka Prelog s.p.
Volkmerjeva cesta 27
2250 Ptuj  

Obdelava podatkov
Vaše osebne podatke zbiram le, če je to nujno potrebno. Zbirajo se le podatki, ki so potrebni za komunikacijo z vami in izvedbo dejavnosti. Osebni podatki, ki jih zbiram so ime, priimek, telefonska številka in elektronski naslov. Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti psa  na terapijo, vas bom prosila za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko.
  
Namen
Osebne podatke zbiram v skladu za namenom, za katerega ste mi jih posredovali. Osebne podatke potrebujem, da vam lažje odgovorim oz. posredujem ponudbo na vaše vprašanje, povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen. 

Uporaba osebnih podatkov
Osebne podatke uporabljam izključno za namen, zaradi katerega ste mi podatke posredovali.  

Shranjevanje podatkov
Osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.  

Posredovanje osebnih podatkov
Osebnih podatkov ne bomo posredovala tretjim osebam in jih ne bom javno razkrila, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.  

Vaše pravice
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@pasjiplac.si ali po pošti na naslov: Pasji plac, Zlatka Prelog s.p. Volkmerjeva cesta 27
2250 Ptuj. 
Če menite, da so vam kršene pravice z naslova varstva osebnih podatkov, lahko podate ugovor pri Pasji plac, Zlatka Prelog s.p. ali  pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu RS. 

Soglasje
Z uporabo mojega spletnega mesta se strinjate z mojo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.


Sprememba politike zasebnosti
Pridržujem si pravico do dopolnitve ali spremembe politike zasebnosti. O spremembah ne obveščam.